+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Headspace

Jeg er ny til meditation, som går udover den meditation, der er indbygget i en yogatime. Jeg har aldrig helt forstået hvad formålet var med at meditere, eller rettere, hvad jeg helt konkret skulle gøre mens jeg mediterede, for at opnå resultater. Og den konflikt alene fortæller mig, at jeg ville have godt af at meditere. Jeg er utålmodig af natur, og derfor altid fokuseret på resultatet, mens jeg glemmer at nyde processen. Det prøver jeg at være opmærksom på, og det er meditationen indtil videre et rigtig godt redskab til. Meeen det der med at sidde helt stille uden nogen værktøjer eller rammer for mediationen, der er et stykke vej endnu. Derfor bruger jeg Headspace. Her bliver jeg taget i hånden fra start til slut, og kan selv bestemme om jeg vil meditere i 1 minut eller helt op til en time. Der er temmelig meget gratis indhold, så man løber ikke tør lige foreløbigt, og hvis du kan lide app’en, er det måske pengene værd at udvide.

 

 

 

 

 

7s Meditation

Midt i min ofte travle arbejdsdag, glemmer jeg af og til, at der er et liv og en bevidsthed udover den bestemt opgave, jeg bøvler med. Det hjælper den her app mig med at komme over. Hver dag på et tidspunkt, som du bestemmer, sender den dig en ny lille besked, som du lige kan bruge et par sekunder på at reflektere eller meditere over. Altid fine pointer, som giver mig et smil på læben, og som gør at jeg husker at tage en dyyyb indånding.

 

 

 

 

 

Clue

Jeg elsker den her app! Den hjælper mig med at tracke min cyklus, og der er nærmest ikke grænser for hvad du kan tracke. Du kan hver dag angive humør, smerter, madvaner, pms, udflåd og så meget andet, og hver gang bliver du og Clue klogere på din cyklus. Den laver statistikker for dig, som du kan følge og fortæller dig hvornår du får menstruation næste gange. For nylig var jeg til et foredrag, der handlede om at få mere indsigt i de hormoner og faser, som kendetegner en kvindes cyklus og vores adfærd. Det var en kæmpe øjenåbner, og jeg lover at skrive meget mere om det senere.