+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

OBS: Dette forløb er udsolgt.

Dette forløb er en unik mulighed for i 8 uger at gå i dybden med dig selv, dit sind og din krop, for at finde ind til en indre ro samt at styrke din krop og øge din smidighed. Det er et koncentreret og sammenhængende forløb, hvor du vil mærke en tydelig forandring og udvikling, og hvor du efter de 8 uger vil gå herfra med værktøjer til at være til stede i nuet, også når du ikke står på yogamåtten. Du vil også tydeligt mærke en øget styrke og fleksibilitet i din krop, samt opnå en langt dybere kropsforståelse og kropsbevidsthed. Hele forløbet foregår ud fra den dybeste respekt fra den du er, din krop og dine behov. Jeg vil gøre mit ypperste for at skabe et kærligt rum og en afslappende atmosfære, hvor du ikke skal præstere, men bare være til stedet og nyde.

HVAD BESTÅR KLASSERNE AF

I begyndelsen af hver klasse vil du blive introduceret til åndedrætsøvelser og meditation, og få en forståelse for, hvordan de værktøjer kan hjælpe dig med at finde ro og sætte tankemylderet på pause, også når du træder uden for måtten og ud i din hverdag. Mange af os oplever, at dagene forsvinder mellem fingrene på os, uden at vi rigtig når at være til stede. Med meditation og åndedrætsøvelser får du en hjælpende hånd til at stoppe op, mærke dig selv og være til stedet i nuet.

Når vi har tunet ind og er ankommet til måtten vil vi bevæge os ind i dynamiske flows, som tager udgangspunkt i vinyasa-yogaen. Det betyder at vi skifter stilling ofte, og holder dem i kortere tid. Stillingerne vil give dig sved på panden, de vil øge din styrke i hele kroppen, forbedre din balance samt øge din smidighed. Sekvenserne er designet til at øge din energi og din styrke, og give dig en dybere forståelse for din fantastiske krop, og alt det, den er i stand til.

Klasserne afsluttes på blideste vis med en nærende og beroligende afspænding, understøttet af musik, æteriske olier fra DoTerra og let massage, så du kan gå ud fra klassen fyldt op af velvære og ro.

Hver klasse vil være forskellig, så vi hen over de 8 uger har fokus på nye områder i kroppen, men der vil være en rød tråd og en tydelig sammenhæng gennem hele forløbet.

Mit håb er at hjælpe dig med at få den dejligste mest nærende start på 2019, og at give dig et frirum, hvor der er plads til at være hele dig, med alle de følelser, der måtte dukke op. Der er ingen forventninger til din yoga-kunnen, du kan deltage uanset om det er din allerførste yogaklasse eller du har praktiseret i mange år. Forløbet er for dig, der vil give dig selv og din krop en gave af nærvær og energi.

PRIS OG PRAKTIK

Hver klasse varer ca. 75 minutter og vil finde sted i de smukkeste lokaler hos BaggaardsRo på Østerbro i København. Der er alt det udstyr til rådighed, som du får brug for, så det eneste du skal gøre er at dukke op i behageligt tøj og tage imod.

Det koster 895 kroner for alle 8 gange. Pengene refunderes ikke medmindre forløbet aflyses. Hvis der er dage, hvor du ikke har mulighed for at deltage, er du meget velkommen til at give din plads til en ven eller bekendt.

Da jeg ønsker, at der skal være plads til at vi har en god og personlig kontakt, har jeg begrænset antallet af pladser til kun 10 personer.

HVOR OG HVORNÅR

Forløbet starter torsdag d. 10. januar kl. 17-18.15, og fortsætter hver torsdag. Den sidste gang er torsdag d. 28. februar. Det foregår i de dejligste lokaler på Østerbro hos BaggaardsRo, Dag Hammerskjolds Alle 42A, 2100 København Ø. Du går ind lige ved GoYogi, og fortsætter gennem gangen og ud i baggården, hvor du finder en trappe ned til BaggaardsRo.

TILMELDING

Du sikrer dig en plads ved at over 895 kroner med mobilepay til 27 12 27 80 (Line Rømer).

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til mig på kontakt@lineromer.dk.

Jeg håber, vi ses!