+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Hvad tilbyder jeg

Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad du for eksempel kan booke mig til. Jeg underviser både til polterabend, jeg laver yoga for virksomheder og foreninger, enetimer for private og meget mere. Her kan du lade dig inspirere og hvis du har lyst til at høre mere om priser eller booke mig, kan du skrive til mig på kontakt@lineromer.dk.

Yoga til din virksomhed

Skab større velvære og energi hos dine ansatte gennem yoga. Jeg skræddersyr et forløb, der passer til lige netop dine ansattes behov og udfordringer, og tilpasser forløbet så det kan forløses lige netop der, hvor i er. Gennem bevægelse, meditation og åndedrætsøvelser skaber vi bedre koncentration, større ro, mindsker stress og modvirker mange af de skavanker, som vi kan få gennem mange timer ved et skrivebord. Dine medarbejdere får også konkrete værktøjer og øvelser, som de kan bruge i hverdagen og på arbejdspladsen.

For pris og information kontakt mig på kontakt@lineromer.dk.

Enetimer

Ønsker du enetimer kan jeg komme til dig og skabe et flow, som passer til dine behov. Måske vil du gerne have styr på yogaens mest fundamentale stillinger, måske døjer du med nogle udfordringer, som du ønsker særligt fokus på, eller noget helt tredje. Uanset hvad skaber jeg en time eller et forløb, som er skræddersyet til dig. En enetime kan deles med 2 andre venner/familiemedlemmer eller kollegaer.

Pris: 850 kroner

Yoga til dit event

Skal du holde polterabend, familiefest, på udflugt med din virksomhed eller noget helt fjerde, så er yoga en skøn fællesaktivitet. Jeg skaber et program som er tilpasset lige netop jeres gruppe samt temaet for dagen, uanset om ønsket er at starte dagen blidt og finde ro eller I ønsker et mere legende flow med musik, der får kroppen til at danse. Prisen varierer alt efter antal og transport.

For pris kontakt mig på kontakt@lineromer.dk.