+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Der er sket så meget det sidste år, de sidste måneder, og ikke mindst de sidste uger, at jeg næsten ikke forstår, at der ikke nærmere er gået 10 år. 

Jeg er nemlig blevet færdiguddannet som yogalærer, har undervist vidt og bredt, men størst af alt, så har jeg sagt mit gode job i TV-branchen op. Bum. Jeg har simpelthen sagt op. Vinket farvel til fantastiske kollegaer, en dejlig chef og livet med 37-timer, til fordel for at starte egen virksomhed som selvstændig yogalærer.

Har jeg styr på momsreglerne? Nej! Har jeg en klokkeklar plan? Nope. Har jeg DKs største netværk inden for yogaverdenen? Gid jeg havde. Men jeg lærer det undervejs, og jeg ved, at det hele nok skal gå, selvom jeg (indrømmet) aldrig har sovet dårligere.

Noget af et spring, og noget af en omvæltning i forhold til…ja alt! Men siden idéen indfandt sig, har jeg simpelthen ikke kunnet slippe tanken igen, altså tanken om at turde at satse hele butikken på det, der giver så meget mening for mig, og som jeg håber og føler kan gøre så meget godt for andre.

 

Min store drøm med yogaen, er nemlig at skabe det rum, som jeg altid selv har manglet; et rum, hvor der er plads til at være menneske, med alt hvad det indebærer af sårbarhed, uperfektheder, modstridende følelser, tvivl og glæde. Et rum, hvor vi ikke godtager præmissen om vi skal effektivisere i én uendelighed, hvor vi ikke behøver at analysere os selv eller gøre rede for, hvorfor vi har det på den ene eller den anden måde, men hvor det bare er okay at være dig. Det er faktisk mere end okay; for når vi giver plads til og rummer alle de følelser, så opstår der nærhed, omsorg og kærlighed. Og nårh ja, plads til at grine, lege, stå på hovedet og alt der i mellem. Det er det rum, jeg har fundet i yogaen, og som du er så velkommen i.

Så med den mission for øje har jeg fået lavet en ny (næsten færdig) hjemmeside, som du er på nu, og her vil du fremover kunne finde mit uge-skema, og altså se hvor i København, du kan komme til yoga hos mig. Du vil også kunne læse om mine workshops og forløb, ligesom du kan booke mig til enetimer (med op til 2 af dine venner), til dit event, eller måske til din arbejdsplads. Du kan også læse om Thai Yoga Massagen, som jeg også tilbyder, og som jeg varmt kan anbefale.

Der er også en blog-sektion her på siden, hvor jeg jævnligt vil dele tanker om yoga og den omkringliggende livsstil, men også om mere personlige emner. Blandt andet kommer der snart et indlæg, hvor jeg fortæller lidt mere om mine tanker omkring min afsked med arbejdsmarkedet, og hvorfor det har ulmet længe før jeg fandt yogaen. Og hvis du i mellemtiden gerne vil lære mig lidt bedre at kende, så kan du læse mere om mig her.

Indtil da, så følg mig meget gerne på facebook, så er du altid den første der får besked, når jeg laver nye workshops eller når mine nye klasser kommer skemaet indenfor de næste par uger. Du kan også følge mig på instagram, hvor jeg gør mig umage for at skabe et varmt fællesskab, hvor der er plads til dig, lige præcis som du er.

Og ellers kig dig lidt omkring på siden, og sig endelig til, hvis du har spørgsmål, ris, ros eller bare vil sende en hilsen. Du kan både skrive en kommentar her til indlægget, men du kan også sende mig en mail på kontakt@lineromer.dk.