Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lineromer.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
NYT YOGAFORLØB: Energigivende yoga - Line Rømer
+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Efter stor efterspørgsel afholder jeg endnu et yogaforløb. Denne gang kan du komme med på en rejse gennem kroppen i dette 6-ugers energigivende og dynamiske yogaforløb, som har til formål at løfte og lysne dig i de kolde og mørke vintermåneder, samt styrke din krop og forbedre din smidighed. Giv din krop og dit sind de bedste betingelser for en energigivende start på 2020.

Jeg vil guide dig grundigt og trygt gennem yogastillinger, der på hver deres måde har til formål at skabe velbehag og energi i din krop, så du kan mærke foråret spire inden i dig, selvom det er koldt og gråt udenfor. I løbet af klassen vil vi stille og roligt sætte stillingerne sammen på en måde, hvor du får mulighed for at forbinde åndedræt og bevægelse i et lækkert flow til lyden af god musik. Det kaldes vinyasa-yoga, og det er både sjovt, dynamisk og fuld af leg.

Du kan forvente at mærke din krop, øge din smidighed og din styrke, samt at få smil på læben. Og bare rolig, forløbet er for ALLE, lige fra helt nybegyndere til øvede. Du behøver hverken at kunne nå dine tæer eller lave en armbøjning, du skal bare komme præcis som du er, lige der hvor du er med et åbent sind.

Jeg lover at jeg vil guide dig trygt og sikkert gennem alle stillingerne, jeg tager mig tid til at forklare undervejs, ligesom der vil være et væld af alternative stillinger og modifikationer, som du kan benytte dig af, så yogaen lander perfekt i lige præcis din krop, uanset om du er ny til yoga eller øvet yogi. Og jeg siger det lige een gang til: forløbet er for alle 🙂

DET KAN DU FORVENTE
At mærke markant øget energi
At bevæge dig til lækker musik
Øge din styrke og smidighed samt at forbedre din balance
Mærke større ro og harmoni i din krop
At finde dig godt tilpas i både klassiske og nye stillinger
At blive guidet grundigt og sikkert
At blive mødt lige præcis der hvor du er

HVAD BESTÅR KLASSERNE AF

Hver klasse indledes med en kort meditation, hvor vi tager os tid til at lande og finde ro. Undervejs vil jeg præsentere klassens tema eller fokusområde, og derfra vil vi blidt begynde at bevæge os. Der vil være opvarmning, du vil blive bekendt med solhilsner, og derfra flyder vi støt og roligt igennem en række stillinger, som på hver deres både vil åbne og styrke din kro i henhold til dagens tema.

Hver klasse afsluttes med liggende hvile så du kan lande din energi, nogle gange understøttet af blid massage, duften af æteriske olier, lyden af klokkespil eller noget helt fjerde. Min intention er, at du skal forlade lokalet i harmoni med dig selv, på een gang fuld af energi og helt rolig.

PRIS OG PRAKTIK

Hver klasse varer 75 minutter, og jeg har fundet de mest fantastiske og hyggelige lokaler hos BaggårdsRo på Østerbro. Der er den skønneste atmosfære, masser af plads og alt det udstyr til rådighed, som du får brug for, så det eneste du skal gøre er at dukke op i behageligt tøj og tage imod.

Hele forløbet koster 899 kroner. Pengene refunderes ikke medmindre forløbet aflyses. Hvis der er dage, hvor du ikke har mulighed for at deltage, er du meget velkommen til at give din plads til en ven eller bekendt. Du er tilmeldt så snart beløbet er overført.

HVOR OG HVORNÅR

Forløbet starter mandag d. 24. februar kl. 17.15-18.30. Kom gerne 10 minutter før, så du har tid til at lande. Jeg vil sørge for at der er the og lidt snacks til dig. Den sidste gang er mandag d. 30. marts. Det hele foregår hos BaggårdsRo, Dag Hammarskjolds Alle 42A, 2100 Østerbro. Indgang lige ved siden af GoYogi-butikken på Østerbrogade. Fortsæt ind i baggården og ned af trappen. Jeg skal nok tage imod dig.

Du sikrer dig en plads ved at overføre 899 kroner med mobilepay til 27 12 27 80 (Line Rømer).

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til mig på kontakt@lineromer.dk.

Jeg håber, vi ses!