Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lineromer.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
OBS: UDSOLGT. NYT YOGAFORLØB: Ro & Styrke - Line Rømer
+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

OBS: DETTE FORLØB ER UDSOLGT.

Efter stor efterspørgsel gentager jeg det populære yogaforløb “Ro & Styrke”. Jeg har gjort klasserne længere, så vi har bedre tid, og så du dermed får 6 x 90 minutters yogaklasser, der som et skræddersyet program uge efter uge fører dig dybere ind i yogaens verden og dermed  flytter dig fra dit udgangspunkt, så du efter forløbet kan mærke en tydelig forandring både fysisk og mentalt.

Dette forløb er en unik mulighed for i 6 uger at gå i dybden med dig selv, dit sind og din krop, for at finde ind til en indre ro samt at styrke din krop og øge din smidighed. Det er et koncentreret og sammenhængende forløb, hvor du vil mærke en tydelig forandring og udvikling, og hvor du efter de 6 uger vil gå herfra med værktøjer til at være til stede i nuet, også når du ikke står på yogamåtten. Du vil også tydeligt mærke en øget styrke og fleksibilitet i din krop, samt opnå en langt dybere kropsforståelse og kropsbevidsthed. Hele forløbet foregår ud fra den dybeste respekt fra den du er, din krop og dine behov. Jeg vil gøre mit ypperste for at skabe et kærligt rum og en afslappende atmosfære, hvor du ikke skal præstere, men bare være til stedet og nyde.

HVAD BESTÅR KLASSERNE AF

I begyndelsen af hver klasse vil du blive introduceret til åndedrætsøvelser og meditation, og få en forståelse for, hvordan de værktøjer kan hjælpe dig med at finde ro og sætte tankemylderet på pause, også når du træder uden for måtten og ud i din hverdag. Mange af os oplever, at dagene forsvinder mellem fingrene på os, uden at vi rigtig når at være til stede. Med meditation og åndedrætsøvelser får du en hjælpende hånd til at stoppe op, mærke dig selv og være til stedet i nuet.

Når vi har tunet ind og er ankommet til måtten vil vi bevæge os ind i dynamiske flows, som tager udgangspunkt i vinyasa-yogaen. Det betyder at vi skifter stilling ofte, og holder dem i kortere tid. Stillingerne vil give dig sved på panden, de vil øge din styrke i hele kroppen, forbedre din balance samt øge din smidighed. Sekvenserne er designet til at øge din energi og din styrke, og give dig en dybere forståelse for din fantastiske krop, og alt det, den er i stand til.

Klasserne afsluttes på blideste vis med en nærende og beroligende afspænding, understøttet af musik og let massage, så du kan gå ud fra klassen fyldt op af velvære og ro.

Hver klasse vil være forskellig, så vi hen over de 6 uger har fokus på nye områder i kroppen, men der vil være en rød tråd og en tydelig sammenhæng gennem hele forløbet.

Mit håb er at hjælpe dig med at få den dejligste mest nærende start på 2019, og at give dig et frirum, hvor der er plads til at være hele dig, med alle de følelser, der måtte dukke op. Der er ingen forventninger til din yoga-kunnen, du kan deltage uanset om det er din allerførste yogaklasse eller du har praktiseret i mange år. Forløbet er for dig, der vil give dig selv og din krop en gave af nærvær og energi.

PRIS OG PRAKTIK

Hver klasse varer ca. 90 minutter og vil finde sted i de smukkeste lokaler hos Soul Fitness i indre by, få minutters gang fra Nørreport station. Der er alt det udstyr til rådighed, som du får brug for, så det eneste du skal gøre er at dukke op i behageligt tøj og tage imod.

Det koster 1100 kroner for hele forløbet. Pengene refunderes ikke medmindre forløbet aflyses. Hvis der er dage, hvor du ikke har mulighed for at deltage, er du meget velkommen til at give din plads til en ven eller bekendt. Du er tilmeldt så snart beløbet er overført.

Da jeg ønsker, at der skal være plads til at vi har en god og personlig kontakt, har jeg begrænset antallet af pladser til kun 10 personer.

HVOR OG HVORNÅR

Forløbet starter onsdag d. 3. april kl. 17-18.30, og fortsætter hver onsdag. Den sidste gang er onsdag d. 8. maj. Det hele foregår hos Soul Fitness, Skindergade 26, 1. sal.

TILMELDING

Du sikrer dig en plads ved at overføre 1100 kroner med mobilepay til 27 12 27 80 (Line Rømer).

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til mig på kontakt@lineromer.dk.

Jeg håber, vi ses!