+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Om mig

Jeg hedder Line, jeg er 30 år og uddannet journalist og yogalærer.

Jeg stiftede bekendtskab med yogaen for en håndfuld år siden, og lige så stille vandt filosofien og praksisen større og større indpas i mit liv. Det spidsede til i 2017, hvor jeg besluttede at tage min første uddannelse inden for vinyasa yoga.

Efter 5 år på arbejdsmarkedet, og en konstant følelse af ‘er det virkelig sådan her, jeg skal tilbringe størstedelen af mine vågne timer de næste 40 år?’, tog jeg konsekvensen og sagde mit gode job i tv-branchen op og forlod min stabile indkomst til fordel for at forfølge det, jeg har allermest lyst til: Et roligere liv, der er styret mindre af indkomst, forbrug og ydre ting, og mere af blødere værdier, et roligere tempo og selvfølgelig masser af yoga.

 

 

 

Jer er uddannet yogalærer og thai yoga massør, og har en stor interesse og passion for både krop og sind, samtidig med at jeg beholder begge ben nede på jorden.

For det allervigtigste i mit univers er balance.

For jeg elsker kål og grøntsagsjuice lige så højt som elsker chips og rødvin. Jeg er vild med yoga, og også dybt passioneret omkring at ligge på sofaen og se Netflix. Jeg kan fordybe mig længe i filosofi og læring om tankemønstre, og samtidig have utrolig ukonstruktive diskussioner med min kæreste om måden vores seng skal redes på.

Balance er vigtig for mig. For mennesker er fulde af nuancer og modsætninger, og dem ønsker jeg at give plads til, så du kan være hele dig, med alle dine modsætninger.

Min yogastil

Jeg underviser primært i vinyasa yoga eller flow yoga, hvilket er en mere dynamisk yogaform, med mange forskellige stillinger, som vi skifter i mellem. Du vil opleve, at vi altid bevæger ud fra et bestemt tema eller fokus, som jeg introducerer i starten af klassen. Det kan være et anatomisk fokus, fokus på en bestemt energi, på noget mere filosofisk eller noget helt fjerde. Jeg lægger stor vægt på at der er en rød tråd, som du kan fornemme gennem hele klassen, og så du forhåbentlig går fra min klasse både lettere men også klogere på dig selv.

Udover forskellige flows, som forandrer sig fra gang til gang, vil der også være visse faste elementer, som du vil møde igen og igen; det er meditation, åndedrætsøvelser og afspænding. Disse elementer er fast forankrede i måden jeg underviser på, og selvom indholdet i dem varierer fra gang til gang, vil du altid møde dem i en eller anden form. Jeg søger også altid at give hands-on justeringer, og når muligheden er der at bruge min uddannelse inden for thai yoga massage til at skabe en dybere afspænding for dig hen mod slutningen af klassen.

Mine klasser er for alle, uanset niveau og erfaring, og du vil altid blive mødt med et smil og hjerteligt velkommen.