+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Kender I det, når universet sørger for, at man møder det helt rigtige menneske?

Det er tilfældet for Mette og jeg. For et halvt år siden kendte vi ikke hinanden, men siden første gang vi mødtes har vi haft den vildeste kemi, og vi vidste næsten med det samme, at vi skulle sende det her forløb ud i verden sammen. Et forløb hvor vi kan kombinere vores passion og viden indenfor helse, zoneterapi, kost og yoga. Nu er det her, og vi glæder os helt vildt til at forkæle dig, til at gøre dig klogere på dig selv, og til på blideste vis at forberede dig og din krop på den kommende vinter.

Over 4 søndage i november, sætter fokus på de områder, som vi synes er allervigtigst for velvære og trivsel, og som vi ønsker at hjælpe dig med at skabe balance i.

VORES DRØM OG PASSION
Mette er et rent orakel af viden indenfor helse, holistisk skønhed, zoneterapi, kost, japansk lifting og jeg kunne blive ved. Og så er hun et utroligt varmt og smilende menneske, som man har lyst til at tilbringe sin tid sammen med. Hun vil hver søndag øse ud af sin viden, og hjælpe dig med at blive klogere på din krop og på dig selv. Hun vil give dig råd og vejledning i, hvad du helt konkret kan gøre og spise, for at opnå bedre søvn, mindske stress, øge fordøjelse og løfte din energi. Hun er også lidt af en fritidsalkymist, og vil sammensætte en helt unik room spray og en salve til begivenheden, som du får med hjem. Ligesom du også får en lækker goodiebag med prøver på de produkter, Mette har rådgivet om.

Og så er der mig. Jeg glæder mig til at guide dig igennem 4 yogaklasser, der hver især er skræddersyede til det tema, som vi koncentrerer os om den pågældende søndag. Jeg ønsker, at give dig den dejlige, fredfyldte følelse med hjem, som vi oplever efter at have dyrket yoga, og jeg ønsker, at du skal kunne hive øvelserne frem derhjemme, når du kommer ud for at søvnen driller, at du trænger til at komme ned i gear, hvis du har maveonde eller gerne vil booste din energi. Derfor får du hver gang en håndfuld øvelser med hjem, som du selv kan udføre.

HVEM KAN DELTAGE
Forløbet er for dig, der gerne vil forkæle dig selv, og give din krop og dit sind opmærksomhed og kærlighed, så du kan gå vinteren i møde på bedst mulig vis. Du behøver ikke at have dyrket yoga før eller vide noget som helst om zoneterapi for at få noget ud af kurset. Vores ønske er, at du bare skal møde op og forkæles med viden, yoga, zoneterapi og lækre snacks, og at du kan tage den selvforkælelse med hjem i form af øvelser og en pose med lækkerier.

DET FÅR DU:
– 4 workshops af 3 timers varighed i smukke omgivelser i Mettes klinik i Næstved
– 1 time og 15 minters yogaklasse
– Foredrag om kost, urter og zoneterapi med mere
– The, smoothies og snacks, som understøtter dagens tema og nærer din krop
– Papirer med konkrete råd fra Mette og hjemmeøvelser fra Line
– Goodiebag
– Mettes hjemmelavede room spray og salve, specialblandet til dagens tema

TEMAER OG DATOER FORDELER SIG SÅLEDES:
D. 4. november kl. 10.30-13.30: Mindre stress
D. 11. november kl. 10.30-13.30: Bedre søvn
D. 18. november kl. 10.30-13.30: God fordøjelse
D. 25. november kl. 10.30-13.30: Løft din energi

PRIS
Da det er første gang vi laver det her forløb, har vi sat en skarp pris. Det betyder, at du får 4 søndage af 3 timers varighed pr. gang til 1200 kroner i alt. Du kan kun tilmelde dig alle 4 søndage, men er du forhindret en af gangene er du selvfølgelig velkommen til at give billetten væk til en ven, veninde eller bekendt. Man kan sagtens deltage på kun en af dagene, og stadig få masser af viden med hjem.

Pengene gives ikke retur medmindre eventet aflyses.

TILMELDING
Hvis forløbet taler til dig, kan du sikre dig en plads ved at overføre 1200 kroner via mobilepay til 84072 (Greenzone by Oppermann, Mettes klinik).

OBS: Vi har begrænset antallet til kun 10 pladser, og de første 6 er simpelthen allerede solgt.

Du er velkommen til at kigge forbi vores facebook-event lige her.

HVOR OG PRAKTISK
Forløbet finder sted i Mettes klinik i Næstved, Farigmagsvej 27, 4700 Næstved.

Medbring en varm trøje og et par varme sokker, da vi i perioder vil sidde stille og lytte. Du er også velkommen til at medbringe et tæppe, for at øge hyggen.

TRANSPORT
Hvis du kommer fra København kan du tage direkte tog til Næstved station. Mettes klinik ligger 7 minutters gang fra stationen. Er du i bil er der masser af parkeringsmuligheder.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig ved at skrive en kommentar eller sende mig en mail på kontakt@lineromer.dk.