+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Om lidt er 2019 forbi, og vi bevæger os langsomt men sikkert mod et nyt år. Denne workshop er en mulighed for at give slip på året, der snart er slut, og byde et nyt år velkommen.

Gennem 2,5 time vil jeg på forskellig vis sætte rammerne for at give slip og åbne op. Vi starter blidt med at tage kontakt til åndedrættet, hvorefter jeg vil føre dig gennem en kort meditation, så du kan lande i dig selv, og forberede sindet på at reflektere og give slip. Herefter vil jeg guide dig gennem blid hatha-yoga, så du får skabt kontakt til din krop og mærket de aftryk året har sat. Gennem skrive- og refleksionsøvelser vil du skrive dig nærmere på de temaer, der har fyldt for dig i løbet af året, så du kan give slip på det, der ikke tjener dig mere, og åbne dig op for alt det gode, du har i vente, ligesom du kommer til at arbejde med at sætte intentioner for det nye år. Vi integrerer refleksionerne i kroppen gennem blive yin-stræk, og til sidst lander vi processen i krop og sind gennem den afsluttende hvile, savasana, hvor jeg vil tilføje blide tryk, bruge æteriske olier, beroligende lyde og meget mere.

Der er ingen krav til din yoga-kunnen. Min intention med workshoppen er at skabe et trygt og nærende rum, hvor du kan komme ligesom du er, og hvor der er plads til hele dig med alle dine følelser. Jeg ønsker at skabe en eftermiddag med ren selvforkælelse og kærlighed, og hvor der absolut ingen krav er til dig og hvor du bestemt ikke skal præstere.

Kom som du er, og lad os sammen binde en fin sløjfe på 2019.

HVOR OG HVORNÅR
Workshoppen foregår søndag d. 8. december fra kl. 10.00-12.30 i Yogamiis magiske og lyse lokale på Glentevej 70B, 2. sal, 2400 København NV.

PRIS OG TILMELDING
Workshoppen koster 350 kroner, og du sikrer dig en plads ved at overføre beløbet med mobielpay til mig på 27 12 27 80. Har du ikke mobilepay kan du blot sende mig en mail på kontakt@lineromer.dk, så klarer vi det på anden vis. Pengene gives ikke retur medmindre workshoppen aflyses. Hvis du bliver forhindret er du selvfølgelig velkommen til at give din plads til en anden.

PRAKTISK
Der er alt, hvad du får brug for i studiet, så det eneste du skal medbringe er behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, samt en notesbog og noget at skrive med. Jeg vil sørge for dejlig the og lækre snacks både før og efter. Kom gerne mindst 10 minutter før vi starter, så du kan nå at lande. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at sende mig en mail på kontakt@lineromer.dk.

Jeg håber, vi ses.