+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Ugeskema

Her finder du en oversigt over de klasser, jeg underviser fast uge efter uge. Hvis du ønsker at deltage på en klasse, kan du købe medlemsskab i de enkelte yogacentre, som er benævnt i skemaet. Følg mig på facebook for at få besked om nye klasser og ændringer i skemaet.

Workshops og forløb

Her vil du løbende kunne orientere dig om mine workshops og yogaforløb.

6-UGERS YOGAFORLØB: RO & STYRKE MED VINYASA

Ønsker du at øge din styrke, din smidighed og skabe kontakt med din krop? Kan du lide den energi, som yoga giver dig, og elsker du at forlade måtten med et smil på læben og en let energi i kroppen? Så er dette yogaforløb for dig. Henover 6 uger fordyber vi os i vinyasa-yogaen, som er en dynamisk yogaform, hvor vi bevæger os i et ‘flow’ mellem stillingerne. Du kan forvente at få lidt sved på panden, opdage nye, og sjove stillinger, samtidig med at du vil mærke den lækre og groundende energi, som yogaen kan give dig.

Forløbet er for dig, der har været til et par yogaklasser, og som kan lide kombinationen af den dynamiske yogaform med den ro og tid, der også er i yoga. For selvom yogaformen er dynamisk, vil der være masser af fokus på at skabe kontakt til kroppen i stilhed og at få en pause fra tankemylderet, ligesom alle klasser afsluttes med en afspænding. Der er altså ingen forventninger til dine yogaevner.

På 6 uger vil jeg give dig værktøjerne til at finde og bevare roen i hverdagen. Du vil også kunne mærke, at din krop er blevet stærkere, mere rank og mere smidig, efter at være blevet guidet igennem yogaklasser, der både vil udfordre din balance, din mobilitet og din styrke.

HVORNÅR:
Opstart onsdag d. 7. august fra kl. 17.00-18.30. Sidste gang er onsdag d. 11. september.

DET FÅR DU:
Forløbet består af 6 x 90 minutters yogaklasser, der er designet som et program, der uge for uge tager dig dybere ind i yogaens verden, og hvordan den kan hjælpe dig i din hverdag.

PRIS:
Forløbet koster 1100 kroner. Du tilmelder dig ved at overføre beløbet med mobilepay til 27122780. Når beløbet er overført, er du tilmeldt. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@lineromer.dk eller ringe eller sms’e på 27122780.

HVOR:
Jeg har fundet de skønneste lokaler til os hos KBH Yoga, hvor der er lyst, roligt og rart. De perfekte rammer for vores 6 uger sammen. Adresen er Østerbrogade 56E, 2100 København Ø.

WORKSHOP: GIV SLIP PÅ 2019

Mere info kommer snart…

WORKSHOP: GIV SLIP PÅ 2019

Mere info kommer snart…