+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Ugeskema

Her finder du en oversigt over de klasser, jeg underviser fast uge efter uge. Hvis du ønsker at deltage på en klasse, kan du købe medlemsskab i de enkelte yogacentre, som er benævnt i skemaet. Følg mig på facebook for at få besked om nye klasser og ændringer i skemaet.

Workshops og forløb

Her vil du løbende kunne orientere dig om mine workshops og yogaforløb.

UNIKT YOGAFORLØB PÅ 6 UGER: FIND RO OG STYRKE. OBS: 1 PLADS TILBAGE

Jeg gentager det enormt efterspurgte forløb “Ro & Styrke” i foråret 2019, hvor du får mulighed for at give din krop og dit sind de bedste forudsætninger for at gå ind i 2019 i balance med dig selv og med øget styrke og ro. Forløbet består af 6 x 90 minutters yogaklasser, der er designet som et program, der uge for uge tager dig dybere ind i yogaens verden, og hvordan den kan hjælpe dig i din hverdag.

På 6 uger vil jeg give dig værktøjerne til at finde og bevare roen i hverdagen. Du vil opleve, at du lettere kan overskue dine tanker og bedre kan være til stedet i nuet. Du vil også kunne mærke, at din krop er blevet stærkere, mere rank og mere smidig, efter at være blevet guidet igennem yogaklasser, der både vil udfordre din balance, din mobilitet og din styrke.

PRIS: 1100 kroner.

OBS: Kun 10 pladser.

Opstart onsdag d. 3. april og i alt 6 onsdage fra kl. 17.00-18.30. Du tilmelder dig ved at overføre beløbet med mobilepay til 27122780. Når beløbet er overført, er du tilmeldt. Du kan læse mere om forløbet lige her. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@lineromer.dk eller ringe eller sms’e på 27122780.

UNIKT YOGAFORLØB PÅ 8 UGER: FIND RO OG STYRKE. OBS: UDSOLGT

Giv din krop og dit sind de bedste forudsætninger for at gå ind i 2019 i balance med dig selv og med øget styrke og ro.

På 8 uger vil jeg give dig værktøjerne til at finde og bevare roen i hverdagen. Du vil opleve, at du lettere kan overskue dine tanker og bedre kan være til stedet i nuet. Du vil også tydeligt kunne mærke, at din krop er blevet stærkere, mere rank og mere smidig, efter at være blevet guidet igennem yogaklasser, der både vil udfordre din balance, din mobilitet og din styrke.

Efter de 8 uger vil du føle højere energiniveau, øget styrke og fleksibilitet samt indre ro.

OBS: Kun 10 pladser.

Opstart torsdag d. 10. januar og i alt 8 torsdage fra kl. 17.00-18.15. Du tilmelder dig ved at overføre beløbet med mobilepay til 27122780. Du kan læse mere om forløbet lige her. Hvis du har spørgsmål er du velkomment til at kontakte mig på kontakt@lineromer.dk.

Mini-Yogaforløb: Selvværd, glæde og grounding. OBS: UDSOLGT

Yoga har ikke blot en gavnlig effekt på fysikken, men i høj grad også en stor effekt på sindet og vores psykiske velvære. Det kan mange af os skrive under på, for du har sikkert prøvet at gå fra en yogaklasse i bedre humør og lettere om hjertet, uden helt at kunne forklare hvorfor. Og netop yogaens følelsesmæssige effekt, får du nu mulighed for at dykke ned i med dette mini-yogaforløb, hvor jeg vil introducere dig for hvordan du kan arbejde målrettet med dine følelser gennem yoga.

Over 3 tirsdage udforsker vi 3 kerneområder af vores følelsesliv, som mange af os oplever at mærke en ubalance i, nemlig vores selvværd, vores glæde eller humør og evnen til at finde ro og grounding uden angst. Hver mini-workshop varer 90 minutter, og er en skræddersyet klasse, der kombinerer læren om chakra med yoga.

Forløbet foregår d. 12/3, 19/3 og 26/3 fra kl. 19.00-20.30 hos Soul Fitness som ligger få minutter fra Nørreport.

Pris
For hele forløbet: 499 kroner. OBS: Begrænset antal pladser. Du tilmelder dig ved at overføre beløbet til mig via mobilepay på 27 12 27 80.

Hvis du har spørgsmål må du endelig kontakte mig på kontakt@lineromer.dk eller på 27 12 27 80.