+45 27122780 kontakt@lineromer.dk

Ugeskema

Her finder du en oversigt over de klasser, jeg underviser fast uge efter uge. Hvis du ønsker at deltage på en klasse, kan du købe medlemsskab i de enkelte yogacentre, som er benævnt i skemaet. Tjek altid det specifike yogacenters hjemmeside for ændringer i skemaet og følg mig på facebook for at få besked om nye klasser.

Workshops og forløb

Her vil du løbende kunne orientere dig om mine workshops og yogaforløb.

WORKSHOP: GIV SLIP PÅ 2019

Vi gentager sidste års udsolgte workshop, hvor du gennem yoga, meditation, åndedræts- og skriveøvelser får mulighed for at reflektere over og give slip på året der er gået, og gå det nye år intentionelt i møde. Workshoppen afholdes søndag d. 8. december. Mere info følger snart.

6-UGERS YOGAFORLØB MED HATHAYOGA

Dette forløb er udsolgt.

6-UGERS YOGAFORLØB MED ENERGIGIVENDE YOGA

Giv dit sind og din krop den bedste start på 2020 med dette energigivende og dynamiske yogaforløb, hvor jeg guider dig trygt gennem nærende yoga, der har til formål at skabe lys og varme inden i dig, forbedre din smidighed og øge din styrke.

Jeg vil guide dig grundigt gennem yogastillinger, som vi til sidst sætter sammen til sjove sekvenser, til lyden af god musik. Det betyder, at vi laver vinyasa-yoga. Forløbet er for ALLE uanset om du er ny til yoga eller mere erfaren.

Du kan læse mere om tid, pris og praktik lige her.